www.kaynakder.org

İnsanımızın ve ülkemizin geleceğiyle ilgili temel ihtiyaçlarını ,en iyi şekilde karşılamaya yardımcı olmak düşüncesiyle kurulmuş , ilk adımıyla da eğitim ve kültüre kaynak olmuştur.

OVERVIEW

The website kaynakvakfi.org presently has a traffic ranking of zero (the smaller the superior). We have analyzed five pages inside the web site kaynakvakfi.org and found two websites referring to kaynakvakfi.org. I acquired one contacts and addresses for kaynakvakfi.org to help you connect with them. I acquired two social network platforms retained by this website. The website kaynakvakfi.org has been online for six hundred and eighty-four weeks, eleven days, twelve hours, and four minutes.
Pages Parsed
Links to this site
Contacts
Addresses
Social Links
Online Since
Aug 2011

KAYNAKVAKFI.ORG TRAFFIC

The website kaynakvakfi.org is seeing a alternation amounts of traffic for the whole of the year.
Traffic for kaynakvakfi.org

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for kaynakvakfi.org

Last Year
Traffic ranking by day of the week for kaynakvakfi.org

Last Month

KAYNAKVAKFI.ORG HISTORY

The website kaynakvakfi.org was first documented on August 25, 2011. It is currently six hundred and eighty-four weeks, eleven days, twelve hours, and four minutes old.
REGISTERED
August
2011

COMPANY PERIOD OF EXISTANCE

YEARS
MONTHS
DAYS

LINKS TO WEBSITE

Kaynak Holding Anasayfa

Misyon, Vizyon ve Değerler. Sponsorluklar hakkında bilgi alın, başvuru yapın. Kaynak Holding şu anda; 10.

WHAT DOES KAYNAKVAKFI.ORG LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of kaynakvakfi.org Mobile Screenshot of kaynakvakfi.org Tablet Screenshot of kaynakvakfi.org

CONTACTS

Surat Teknoloji A.S.

Surat Bilisim

Bulgurlu mah.Baglar cad. Safak ismerkezi No:5

istanbul, Uskudar, 34969

TR

KAYNAKVAKFI.ORG SERVER

I revealed that the main page on kaynakvakfi.org took six hundred and forty-one milliseconds to download. Our parsers could not find a SSL certificate, so our web crawlers consider this site not secure.
Load time
0.641 sec
SSL
NOT SECURE
IP
212.175.211.217

NAME SERVERS

dns.yarininadresi.com
dns2.yarininadresi.com
dns3.yarininadresi.com
dns4.yarininadresi.com

BROWSER IMAGE

SERVER SOFTWARE AND ENCODING

We diagnosed that kaynakvakfi.org is weilding the Microsoft-IIS/7.5 server.

HTML TITLE

www.kaynakder.org

DESCRIPTION

PARSED CONTENT

The website states the following, "Amaç - İlke ve Hedefler." I viewed that the web site said " Kaynak Vakfı, şeffaflık, dürüstlük, güven, inanç, yardımlaşma, milli kültür ve ahlakilik gibi değerleri nesilden nesile aktarmak ve bir sonraki nesil için güven ortamları hazırlayabilmek düşüncesiyle KAYNAK HOLDİNG yönetim kurulu tarafından kurulmuş bir vakıftır." They also said " Demokratik ve gelişmiş bir ülkenin en temel üçlüsü güçlü bir devlet, etkin bir özel sektör ve aktif bir sivil toplum sektörüdür. Ayrıca kurmayı düşündüğümüz müesseselerin kendi öz kaynakları ile ." The meta header had Kaynak as the first search term. This keyword is followed by Kaynakder, Yayıncılık, and Perakende which isn't as urgent as Kaynak. The other words they uses is Dağıtım. Basım is included and could not be viewed by search parsers.

ANALYZE SUBSEQUENT BUSINESSES

Kaynak Yayınları - Türk Devriminin Yayınevi

Arama için en az 3 karakter girmelisiniz. Anı - Mektup - Günlük. 19 Yüzyıl Öncesi Türk Tarihi. Anı - Mektup - Günlük. Aysel - Bir Atatürk Kızının Hikayesi. Mutlu, Sağlıklı ve Akıllı Bir Çocuk Yetiştirmek İçin Yaşamın. Şeriat, İnsan ve Akıl.

Yazılım Kaynağı

MSSQL tüm database ve bütün tabloların bütün sütunlarında belirli bir değeri aramak. Visual Studio 2017 Community ISO Download. Jquery Mobile ve Bootstrap Filtered Combobox.

Kaynak Ticaret

90 216 545 51 10 pbx. 90 216 545 51 13. JEEP CHEROKEE, GRAND CHEROKEE, DODGE NİTRO, COMPASS, PATRİOT CHRYSLER 300C, 300M, CONCORD, LHS, NEON, PT CRUISER, VOYAGER, GRAND VOYAGER, PACİFİCA araçlar başta olmak üzere geniş yedek parça stoklarımızla toptan satış yapmakta, yedek parça bayilerimiz bağlantısı ile yurt içi ve yurt dışı satış yapmaktayız.

Kelley Crew

Friday, December 3, 2010. My, does time fly. I have gotten so behind with blogging. When I was staying home, blogging was sort of an escape, something I enjoyed doing when the kids were sleeping, but lately it has gotten harder to squeeze in. Maybe my new work lap top will help. Cowgirls Made the Elite 8. Kenzie started dance lessons this summer with Oklahoma Performing Arts. The damage to the car was .